Bel ons voor een afspraak op

06 254 10 534

Waar kunt u ons vinden

Jan Valsterweg 47, 3315 LG Dordrecht

Over ons

In de zomer van 2019 is Plug-in@work opgericht met als doel de overbrugging te vormen tussen thuiszitters en de arbeidsmarkt of scholing. Dit houdt in dat wij een ontwikkelingsgerichte dagbesteding zijn. Echter merken we dat de stap naar de arbeidsmarkt in sommige gevallen altijd te groot zal blijven. Daarom zijn wij ook een arbeidsmatige dagbesteding voor de mensen die het nodig hebben om net dat extra stukje begeleiding te krijgen.

N

Ervaren, gediplomeerde begeleiders

N

Persoonlijke aandacht

N

Handige vrijwilligers

N

De sfeer wordt ervaren als warm, open en betrokken.

 Ons team

Bij Plug-in@work werken enthousiaste mensen met een groot hart voor onze deelnemers. We zetten onze talenten in zodat de deelnemers hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten.
Hieronder stellen we ons team voor.
Meer weten? Maak een afspraak met één van onze medewerkers!

René Kretschmann

OPRICHTER

Samen met Alex Klingeman heb ik Plug-in@work opgericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opnieuw op weg te helpen. Bij Plug-in@work mogen ze binnen diverse projecten hun talenten gaan ontdekken en ontwikkelen. Voor mij is het een voorrecht om iets voor hen te mogen en kunnen betekenen. Binnen Plug-in@work heb ik de functie van manager algemene zaken. Voor vragen over de hier onderstaande zaken kunt u contact met mij opnemen: informatie, intake, kennismaking, begeleiding, indicatie aanvragen.

E-mail: rene@pluginatwork.nl

Alex Klingeman

OPRICHTER

Plug- in@work is voor mij een omgeving waar iedereen tot zijn/haar recht mag komen. Waar we kijken naar de interesse van iedere deelnemer en die activiteiten proberen te faciliteren en door de tijd verder uit te breiden en te ontwikkelen. Voor ieder op zijn eigen niveau met eigen doelen.

Ik ben zelf voornamelijk bezig met het uitzetten van de grote lijnen, de inkopen en met het kijken waar mogelijkheden zijn voor uitbreiding en samenwerking met verschillende andere zorgaanbieders. Ik geloof in het samenwerken waaruit vaak de beste oplossingen komen.

E-mail: alex@pluginatwork.nl

Loes den Ouden

Medewerkster

Samen met deelnemers doe ik een stuk administratie. Er is altijd wel een vraag naar een lijstje, overzichtje of tabelletje. Daarnaast verkopen we (tweedehands) boeken via boekwinkeltjes. Ook dit vraagt e.e.a. aan activiteiten. Een leuke klus waar we met z’n drieën aan werken.

Verder houd ik me bezig met vrijwilligers, een boodschapje, af en toe een kleine ondersteuning op de crea en waar nodig een huishoudelijke taak. Eigenlijk ben ik het beste te omschrijven als “manusje-van-alles”. Het is een veelzijdige uitdaging en leuk werk!

Anne-Martine van dijk

Werkbegeleider

In mijn gezin neemt autisme een prominente plaats in waardoor ik compassie heb gekregen voor mensen die moeite hebben om hun plaats in de maatschappij in te nemen.
Het geven van praktische hulp en creatief bezig zijn is wat ik samen met de deelnemers onderneem. Denk aan: schilderen, mozaïeken, bakken, koken, etc.

Als werkbegeleider mag ik de liefde van de Heere Jezus uitdelen door middel van aandacht en compassie, iedereen is geliefd en waardevol voor God!

Jeene van der Meer

WERKBEGELEIDER

Ik ben nu meer dan een jaar aan het werk bij Plug-in als werkbegeleider. Mijn hart is altijd bij jongeren en kwetsbare mensen geweest. Dit kan ik nu toepassen in iets wat ik altijd heb willen doen. Het is mooi om te zien hoe deelnemers opknappen de vele rugzakjes die ze bij zich dragen en hoe ze hun talenten ontdekken.

Mijn werkgebied is vooral de fietsenmakerij, timmerafdeling en alles rondom de loods werkplaats. Ik kan nu mijn technische achtergrond goed gebruiken.

Jaap Neutel

WERKBEGELEIDER

Werken met mensen, die door de maatschappij aan de kant zijn gezet, daar ligt mijn hart. Mijn vaardigheden ter beschikking stellen om anderen een 2e, 3e, kansen te geven. De grote uitdaging hierbij is natuurlijk om deze personen op de juiste wijze te benaderen en hen het gevoel te geven dat ook zij van waarde kunnen zijn voor deze maatschappij.

Verder ook om iets van GODS Grootheid te laten zien. De gaven die ik van God heb ontvangen, om deze dan weer ten dienste van God te stellen. Hem hierin de eer te geven.

Joas Speksnijder

STAGIAIR

Sinds september 2020 loop ik hier stage. Toen ik was geslaagd voor het VMBO op ‘de passie’ ben ik sociaal werk gaan studeren. Op dit moment zit ik in het 2de leerjaar van mijn mbo-niveau 4 opleiding. In het 2de leerjaar moet je stagelopen. En ik ben blij dat ik dat bij Plug-in@work ben gaan doen. Er hangt een geweldige sfeer en het is altijd leuk om te komen werken. Ik vind het mooi om de deelnemers te begeleiden en ze te zien ontwikkelen.

Dagbesteding bij Pluginatwork