Bel ons voor een afspraak op

06 254 10 534

Waar kunt u ons vinden

Jan Valsterweg 47, 3315 LG Dordrecht

Ontdek je

Bekijk onze projecten

7

Bij Plug-in@work kun je je aanmelden voor diverse activiteiten qua dagbesteding. We streven ernaar het juiste werk te vinden voor elke deelnemer, zodat diegene helemaal op zijn/haar plek zit, tot bloei kan komen en zich volop mag ontwikkelen! Lijkt het je leuk mee te doen, wil je ontdekken wat je talenten zijn, of ben je gewoon benieuwd of Plug-in@work wat voor je is?
Meld je dan aan en kom langs!

Q

Aanmeldformulier

Boeken

Boeken

Ben je een echte boekenwurm? Dan kan je bij ons aan de slag met het invoeren van boeken op de site boekwinkeltjes.nl. Dit houdt in: een boek fotograferen, een omschrijving maken, de prijs bepalen en deze nummeren in de kast. Ook hebben we een grote wand waarin de boeken onder de juiste categorie moeten worden geplaatst. Een kleine persoonlijke bibliotheek dus!

Website bouwen

Website bouwen

Zelf sites bouwen? Leer bij ons hoe je professioneel websites kan bouwen en inrichten! Dit gaat zowel om de lay-out als de technische opbouw.

Meubels pimpen

Meubels pimpen

Meubels opknappen kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Gewoon door te verven, maar we werken ook met andere materialen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een boekenpoef gemaakt van boeken en oude postzakken.

Creatieve studio

Creatieve studio

In de creatieve studio wordt van alles en nog wat gemaakt; van mozaïeken en schilderen tot het branden in hout en het maken van bijzettafeltjes. Als je zelf leuke ideeën hebt, staan we daar altijd voor open en mag je ook dat verder uitwerken. We geven je daar alle ruimte voor!

Fietsmakerij

Fietsmakerij

Aan de hand van de uitleg van een fietsenmaker kun je leren hoe een fiets kan worden gemaakt. Je leert alle ins en outs van een fiets. Daarnaast knappen we fietsen ook helemaal op! Mocht je dus liever schuren, verven en de fiets pimpen, dan is daar ook alle ruimte voor.

Houtbewerking

Houtbewerking

In de loods gaan we aan de slag met opdrachten voor houten meubelen. Deze worden gemaakt van verschillende soorten hout en kunnen worden bewerkt met diverse apparaten. Gevarieerd en uitdagend werk!

Schilderen en onderhoud

Schilderen en onderhoud

Hier gaat het niet over het schilderen op doek, maar over het schilderen van grote oppervlakten zoals muren. Om te oefenen pakken we als eerste ons eigen pand aan dat van buiten helemaal wordt geschilderd.

Copy service

Copy service

Printen, boekjes inbinden, lamineren, papier op maat snijden met de snijmachine… Alles wat te maken heeft met het verwerken van papier tot een eindproduct kun je hier leren! Dit gebeurt aan de hand van echte opdrachten voor een repro (kopieerbedrijf).

Groenvoorziening

Groenvoorziening

Naast dat er bij Plug-in@work genoeg te doen is wat betreft snoeien en het bewerken van de grond, gaan we er ook op uit om paden vrij te maken in bossen. Ook willen we het groen onderhouden in de omgeving, in samenwerking met de gemeente.

Horeca

Horeca

Activiteiten in de horeca zijn heel divers. Zo ook bij Plug-in@work, bij ons variëren de werkzaamheden iedere dag van koken en bedienen tot de afwas doen. Dit werk is mogelijk omdat we voor alle deelnemers een lekkere snack bereiden voor tijdens de lunch.

Ervaring van deelnemers

7

“Vet naar m’n zin. Ik zou niet anders willen.”
Joke

“Veel mogelijkheden om jezelf door verschillende werkzaamheden verder te ontwikkelen, en dit allemaal in een leuke sfeer.”

Khalid

“Ik vind het geweldig om bij Plug-in te zijn om mezelf als persoon te ontwikkelen.”

Ricardo

“Plug-in is een fijne plek waar ik de mogelijkheid heb om weer werkritme op te doen.”

Rob

Dagbesteding bij Pluginatwork