Bel ons voor een afspraak op

06 254 10 534

Waar kunt u ons vinden

Jan Valsterweg 47, 3315 LG Dordrecht

Betaalmethoden

IDEAL en Klarna: Achteraf betalen

Wij maken gebruik van Mollie Payment.

Betalen met iDEAL

Hoe werkt iDEAL?
Als klant betaal je vanuit de online bankomgeving van je eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door deze bank. In onze checkout kies je voor iDEAL en je bank. Hierna word je doorgestuurd naar de online bankomgeving van je bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, je hoeft de betaling alleen maar te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en word je teruggestuurd naar de webshop.

Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door je bank. In onze checkout kies je voor iDEAL en je bank.

Betalen met Klarna: Achteraf betalen

Wat is Klarna: Achteraf betalen?

‘Achteraf betalen’ geeft je als klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regel je zelf met Klarna.

Hoe werkt Klarna: Achteraf betalen?
In het bestelproces selecteer je ‘Klarna: Achteraf betalen’ als betaalmethode.
Je vult je gegevens in en voltooit de bestelling.
Bij de eerste bestelling maak je een Klarna-account aan, waar je je naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult.
Voor elke terugkerende bestelling vul je alleen je e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.
Na voltooiing van de bestelling krijg je een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in je Klarna-account.
Je betaalt op de manier van jouw voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.

Dagbesteding bij Pluginatwork